Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αθήνα, 05/02/2016

Ενημέρωση


    Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   Την Τετάρτη 03/02/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΕΕΒΙ με τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΙΠΥ κ. Θ. Χατζηπαναγιώτου καθώς και συνάδελφοι μας ιατροί βιοπαθολόγοι, αγανακτισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις.
    Συζητήθηκαν για πολλοστή φορά τα προβλήματά μας και οι λύσεις που έχουμε προτείνει, αλλά δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο Υπουργός δεν είχε να μας πει κάτι συγκεκριμένο, άμεσο και αποτελεσματικό. Συμφωνεί καταρχήν με την ατζέντα που του θέσαμε, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε, ύστερα από την δική μας επιμονή και οργή "δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ". Έτσι λοιπόν, δεσμεύτηκε σε 15 ημέρες να προγραμματίσουμε ένα νέο ραντεβού, για να μας ανακοινώσει τις περαιτέρω ενέργειες του, για τη διάσωση των συναδέλφων του, εργαστηριακών ιατρών.
   Αγανακτισμένοι και οργισμένοι αρνηθήκαμε να αποχωρήσουμε από τον χώρο της βιβλιοθήκης που έγινε η συνάντηση, θεωρώντας ότι κάποια από τα αιτήματά μας θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν ικανοποιηθεί (Φ.Ε.Κ. 2243/Β'/18-08-2014 και real time έλεγχος των παραπεμπτικών), έτσι ώστε να μην είχαμε φτάσει στο σημείο της εξαθλίωσης.
   Την ίδια μέρα μετά την αποχώρηση μας, δεχτήκαμε τηλεφώνημα από το γραφείο του Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Σωτ. Μπερσίμη για ραντεβού την Τρίτη 09/02/2016.

Ο Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας
   Κώστας Μπεντεβής                Μαρία Παπακωνσταντίνου

Προσθήκη νέου σχολίου


Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely