Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εν όψει των προσεχών εκλογών για τους Ιατρικούς Συλλόγους και τον ΠΙΣ που θα γίνουν την Κυριακή και Δευτέρα 12 και 13 Οκτωβρίου,  η ΠΕΕΒΙ καλεί τα μέλη της να προτιμήσουν υποψηφίους αυτοαπασχολούμενους Βιοπαθολόγους , προκειμένου να υπάρξει ικανή εκπροσώπηση στους Ιατρικούς Συλλόγους των εργαστηριακών γιατρών και επαρκής προώθηση των πολλών οξυμένων προβλημάτων του κλάδου μας.

Γι’ αυτό τον λόγο, στο πάνω μέρος της δεξιάς στήλης της Αρχικής σελίδας, υπάρχει «πορτοκαλί κουμπί» με τον τίτλο «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ», όπου θα δείτε τους υποψήφιους ελευθεροεπαγγελματίες Βιοπαθολόγους, όλων των παρατάξεων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                             Η Γ. Γραμματέας

Σ. Κραμποβίτης                                        Μ. Καλαμάρη

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους Ελευθεροεπαγγελματίες Βιοπαθολόγους μέλη της ΠΕΕΒΙ, ΟΛΩΝ των Ιατρικών Συλλόγων, από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις,    να μας στείλουν τα στοιχεία τους (Ονομ/μο, ιδιότητα, τόπο εργασίας, τηλέφωνο κλπ) στα mails:   1) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.        και   2) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

προκειμένου να τα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας

Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely