Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Οι διαβουλεύσεις για την εξασφάλιση της εξόφλησης της κάθε εξέτασης που εκτελείται (πλαφόν) πλησιάζουν στην κατάληξή τους και μέχρι στιγμής δεν δείχνουν κανένα θετικό σημείο και  υπάρχει μεγάλη διάφορα απόψεων μεταξύ Πανελλήνιας Επιτροπής Διαπραγμάτευσης (συμπεριλαμβανομένης φυσικά ΠΕΕΒΙ και ΠΟΣΙΠΥ) και του ΕΟΠΥΥ. Εμείς εννοούμε με τελείως διαφορετικό τρόπο την ύπαρξη του πλαφόν ενώ ο ΕΟΠΥΥ και το Υπουργείο σκέπτονται και συσκέπτονται για πλαφόν με rebate και claw back που στόχος τους είναι η εξόντωση μας. Ύστερα από επανειλημμένες συναντήσεις της Πανελλήνιας Διαπραγματευτικής Επιτροπής τόσο με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό, όσο και με τον ΕΟΠΥΥ, αναμένεται να ζητηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας τελική συνάντηση στο Υπουργείο με σκοπό τις οριστικές αποφάσεις (ΒΛΕΠΕ την χθεσινή ανακοίνωση του ΠΙΣ).

Με δεδομένα ότι ο προϋπολογισμός είναι κλειστός και με τον ρυθμό των τρεχουσών δαπανών (περίπου 50 εκατ. € μηνιαίως) και την γι’ αυτό τον λόγο εξάντλησή του εντός του Ιουνίου, η έκβαση των διαπραγματεύσεων (όπου φοβούμεθα ότι πιθανότερο είναι αυτή να αποβεί άκαρπη παρά τις τεράστιες προσπάθειες από μέρους μας)  θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στις σχέσεις Εργαστηρίων και ΕΟΠΥΥ που μπορεί να φθάσουν και μέχρι την εκ των πραγμάτων επιβαλλόμενη οριστική διακοπή συνεργασίας.

Επίσης η  αναγνωριστική πρώτη συνάντηση με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης του Υπουργείου (Επιτροπή Βοζίκη) για τις νέες συμβάσεις, έδειξε ότι και εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και είσαι βάρος μας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                     Η Γ. Γραμματέας

Σπύρος Κραμποβίτης                       Μαρία Καλαμάρη

Προσθήκη νέου σχολίου


Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely