Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως έχει η σημερινή κατάσταση, από την μιά πλευρά έχουμε έναν ΕΟΠΥΥ αδιάλλακτο που με εκβιαστικό τρόπο προσπαθεί να μας υποχρεώσει να συνάψουμε συμβάσεις με τις ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες, ώστε (σύμφωνα με τον Νόμο τους) να γίνει η οριστική εκκαθάριση και να «ξεμπλοκαριστούν» οι διαδικασίες των rebate και claw bacκ, ενώ από την άλλη πλευρά οι ελεγκτικές εταιρίες (οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα εγκατασταθούν και θα τις πληρώνουμε πλέον μόνιμα...), εκμεταλλευόμενες τον εκβιασμό του ΕΟΠΥΥ και την δική μας δεινή οικονομική θέση και στοχεύοντας στην υψηλή κερδοφορία του εγχειρήματος,  εμμένουν αμετακίνητοι στην αμοιβή τους  2,5 έως 3,5 % επί του αιτουμένου ποσού, που μετά τα rebate και claw bacκ θα φτάσουν το 6%!!!... 18 εκατ. € ετησίως γι' αυτές τις ξένες εταιρίες, είναι πολλά τα λεφτά Υπουργέ. Άλλη παρενέργεια αυτής της τακτικής είναι η απώλεια θέσεων εργασίας υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι με ελάχιστα χρήματα θα έκαναν την ίδια δουλειά και με τους οποίους είμαστε σε επαφή.

Οι κινήσεις που κάνει η Ένωσή μας είναι προς την πλευρά της συσπείρωσης με όλο τον ιατρικό κόσμο μέσω των Ιατρικών Συλλόγων και του ΠΙΣ, ώστε οι αντιδράσεις μας να είναι καθολικές και αποτελεσματικές.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής:

1) Σας καλούμε για άλλη μιά φορά, προς το παρόν να μη διαπραγματευτείτε κατ΄ιδίαν και να ΜΗΝ υπογράψετε καμία σύμβαση με ελεγκτική εταιρία, όπως έχουν αποφασίσει όλες οι Ενώσεις και οι ΙΣ.

2) 'Υστερα απο συννενόησή μας ο ΙΣΑ ήδη προσέβαλε στο ΣτΕ  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)   και το άρθρο 19 της Υπουργικής απόφασης 3457/2014 (ΦΕΚ Β’64).   (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)  όπου δίδονται οι δυνατότητες στην διοίκηση  του ΕΟΠΥΥ να αυθαιρετεί για τα πάντα.

3) Υπό την αιγίδα του ΠΙΣ (μετά τις έντονες προσπάθειες της ΠΟΣΙΠΥ) συγκροτείται Πανυγειονομική Επιτροπή Διαπραγμάτευσης   (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) η οποία (και με την δική μας συμμετοχή) θα διαπραγματευτεί για λογαριασμό μας, συμβάσεις, όρους, τιμές κλπ.  Το κλειδί  της διαπραγματευτικής μας δύναμης είναι η δικές  εξουσιοδοτήσεις. Στείλτε τις στους Ιατρικούς Συλλόγους ΤΩΡΑ. Μην ολιγωρείτε!!!

4) Ύστερα από απόφαση που πάρθηκε στις 13-2-14 κατά την συνάντηση του πανυγειονομικού μετώπου   (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)   υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Βιοπαθολόγους στην Πανυγειονομική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19/2/2014 και ώρα 13:00 στα γραφεία Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ,Κηφισίας 39, Μαρούσι. 

5) Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε και ήδη στάλθηκε  αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για την όλη κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Θα ακολουθήσουν και άλλες νομικές ενέργειες και κινητοποιήσεις. Να είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια  είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για να περισωθεί ό, τι είναι δυνατόν.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                             Η  Γ. Γραμματέας

Σπύρος Κραμποβίτης                  Μαρία  Καλαμάρη 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely