Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας παρουσιάζουμε (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) την ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) που θεσμοθετεί την δικαιοδοσία και τους κανόνες λειτουργίας της Διαπραγματευτικής Επιτροπής.

Διαβάζοντάς την, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μιά διορισμένη απο τον Υπουργό, επιτροπή υπαλλήλων οι οποίοι με εργαλεία «το δημόσιο συμφέρον, τον ελεύθερο ανταγωνισμό, την ευελιξία στην διαμόρφωση των τιμών, την εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και διαπίστευσης, την ζήτηση, τον όγκο πωλήσεων, εκπτώσεις και συμφωνίες πρόσθετης κλιμακούμενης επιστροφής...» και πολλά άλλα, μετατρέποντας την υγεία σε χρηματιστηριακό είδος μεταβλητής αξίας,  θα μπορούν να φωτογραφίζουν ... ξέρετε ποιούς. 

Αλήθεια ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί τις υπηρεσίες (σε πρώτη φάση) μιας...«στοργικής μανούλας»... διαπιστευμένης με ISO 15189 που θα παρείχε την χολήστερίνη με 0,40 € ;

Και βέβαια δεν θα ήταν έκπληξη η εξέλιξη της «στοργικής μανούλας» σε «μέγαιρα» όταν πιά το τοπίο της υγείας θα έχει απογυμνωθεί απο τους φυσικούς της φορείς και θα έχουν απομείνει οι ελάχιστες επιχειρήσεις υγείας.

Και το πρώτο θύμα θα είσαι ΕΣΥ συνάδελφε που σε οδηγούν στο αναπόφευκτο κλείσιμο.

Από την μιά, τα νομικά μέτρα στα οποία ήδη έχουμε προσφύγει ΠΟΣΙΠΥ και ΠΕΕΒΙ (τέσσερεις προσφυγές στο ΣτΕ για τον ΕΚΠΥ, το rebate, τις ελεγκτικές εταιρίες και τις επιτροπές διαπραγμάτευσης) είναι χρονοβόρα και μη προβλέψιμα   και  οι διαρκείς επαφές μας σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσον προσπαθώντας να πείσουμε, να πιέσουμε και να αποτρέψουμε όσες  δυσάρεστες εξελίξεις μπορούμε (ευνοϊκότερες συνθήκες στην κλιμάκωση του rebate, τις υπερβάσεις δαπανών και του όρους ελέγχου απο τις ελεγκτικές εταιρίες,  την ανεύρεση και άλλων οικονομικών πόρων, την καθιέρωση του πλαφόν κλπ)  έχουν πεπερασμένη αποτελεσματικότητα,  από την άλλη τα περιθώρια μετωπικής αντιπαράθεσης και αντίστασης, με δική σου ευθύνη συνάδελφε, είναι ελάχιστα. 

Το μοναδικό ελάχιστο και αν... όπλο που σου απομένει συνάδελφε, είναι να δώσεις την εξουσιοδότηση στους Ιατρικούς σου Συλλόγους να διαπραγματευτούν ό,τι είναι διαπραγματεύσιμο για λογαριασμό σου. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)   στην ανακοίνωση της ΠΟΣΙΠΥ της 29-11-2013.

Αλλιώς την στιγμή (πολύ κοντινή) που θα αναγκάζεσαι να κλείνεις το εργαστήριό σου ΜΗΝ αναρωτηθείς ποιός φταίει. Απλά κοίτα στον καθρέφτη...

Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Σπύρος Κραμποβίτης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely