Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Χθες 14-10-13 με πρωτοβουλία του ΙΣΑ  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) έγινε συνάντηση των Επαγγελματικών Σωματείων με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κο Κοντό όπου του τέθηκαν τα φλέγοντα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Οι θέσεις που του παρατέθηκαν τόσο από όλους τους εκπροσώπους του εργαστηριακού κλάδου, όσο και απο τον ΙΣΑ ήταν επιγραμματικά: Άμεση αποπληρωμή των ληξιπροθέσμων ως το τέλος του 2013, ταχύτερη απόδοση των τρεχουσών δαπανών ώστε να φθάσει στο τετράμηνο,  άρση της αναδρομικότητας του rebate και claw back, ανέκπτωτο στους τζίρους κάτω των 20000 € μηνιαία, με επιβάρυνση κυρίως των υψηλών τζίρων, το αναπόφευκτο της επιβολής πλαφόν, έλεγχος της υπερσυνταγογράφησης μέσω της ηλεκτρονικής μηχανοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει ή να πάρει οποιαδήποτε δέσμευση και απλά κατέγραψε (γιά άλλη μιά φορά) τα προβλήματα που του παρατέθηκαν.

Η πληροφόρηση δε που μας έδωσε είναι η εξης:

1) Όσον αφορά τα ληξιπρόθεσμα, μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 340 εκατ €. Για την κεντρική Αθήνα όπου υπάρχει πρόβλημα, προσανατολίζονται στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρίας (με χρέωση των γιατρών), το δε κονδύλι των ληξιπροθέσμων θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι τον Μάιο του 2014.

2) Το 10% που έχει παρακρατηθεί το 2012 και 2013 λόγω του πρόχειρου λογιστικού ελέγχου, θα εκκαθαριστεί από τις ελεγκτικές εταιρίες.

3) Τόσο για την ΠΦΥ όσο και γιά τις επόμενες συμβάσεις που θα υπογραφούν το 2014 με τον ΕΟΠΥΥ θα προηγηθεί διάλογος με τους ενδιαφερομένους.

Για την ενημέρωση

Σπύρος Κραμποβίτης


 

 

Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely