Λογαριασμός κατάθεσης συνδρομής

ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR150260062000018020
1289100
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60 €
ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ  50 €

Αίτηση Εγγραφής

Κάντε την αίτησή σας άμεσα!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής
Η εγγραφή σας στην ένωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
για την νομική σας καλυψη στην απεργία

Είσοδος / Εγγραφή

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εν όψει των οριστικών ελέγχων σας εφιστούμε την προσοχή στην ασφαλιστική ικανότητα του ασθενούς προκειμένου να μην υπάρχουν περικοπές χωρίς λόγο.

Τα παραπεμπτικά στο σημείο «Ασφαλιστική Ικανότητα:» αναγράφουν:

1) Ισχύει μέχρι 31/12/9999, είτε

2) Ισχύει μέχρι ../../… τάδε ημερομηνία, είτε

3) Μη διαθέσιμη – Ελέγξτε την θεώρηση του βιβλιαρίου, είτε

4) Δεν έχει ασφαλιστική ικανότητα

Στην περίπτωση [1]: είναι αορίστου χρόνου και δεν υπάρχει πρόβλημα

Στην περίπτωση:  [2]: >>> όταν το παραπεμπτικό έχει εκδοθεί προς το τέλος της περιόδου της ασφαλιστικής ικανότητας, ενώ ο ασθενής έχει προσέλθει για εξετάσεις… αφού έχει ήδη λήξει η ασφαλιστική ικανότητα του,  καθώς και στις περιπτώσεις [3] και [4], ο Εργαστηριακός γιατρός πρέπει να ελέγξει επί τόπου την ισχύ του παραπεμπτικού ως εξής:

e- Dapy --> Εφαρμογές --> Ασφαλιστική Ικανότητα --> Είσοδος --> Συμπλήρωση του ΑΜΚΑ ασθενούς, του ασφαλιστικού φορέα και της ημ/νίας που ελέγχουμε --> Έλεγχος.

Καλό είναι να τυπώνετε το αποτέλεσμα του ελέγχου και εάν μεν είναι εντάξει, να το επισυνάπτετε στο ελεγχέν παραπεμπτικό, εάν όχι, να το δείχνετε ή και να το δίνετε στον ασθενή προς επιβεβαίωση της έλλειψης της ασφαλιστικής του ικανότητας.

Τέλος υπάρχει η περίπτωση όπου: παρ’ όλο που το παραπεμπτικό και ο έλεγχος δείχνουν έλλειψη ασφαλιστικής ικανότητας, ο ασθενής να σας προσκομίσει από τον ασφαλιστικό του φορέα, έγγραφο παράτασης της ισχύος αυτής. Τότε μπορείτε να δεχθείτε και να καταθέσετε το παραπεμπτικό, επισυνάπτοντας μια φωτοτυπία του εγγράφου της παράτασης (κρατείστε όμως και μία δεύτερη φωτοτυπία για το αρχείο σας).

Προς διευκόλυνσή σας, σας συνιστούμε την παραπάνω εφαρμογή του e-Dapy να την έχετε συνεχώς ανοικτή στο computer κατά την διάρκεια που δέχεστε ασθενείς, για εξοικονόμηση χρόνου.

 

Για κάθε περικοπή που κρίνετε ότι είναι λανθασμένη ή άδικη, παρακαλούμε να ενημερώνετε την ΠΕΕΒΙ , επώνυμα και εμπεριστατωμένα στα mail των ΠΕΕΒΙ ή ΠΟΣΙΠΥ.

 

Για την ενημέρωση

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γ. Γραμματέας  

Σπύρος Κραμποβίτης                                     Μαρία Καλαμάρη

Copyright Peebi.gr © 2012. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Webrely